onsdag 26 november 2014

Från tårar till leende.


I dag skulle vår älskade Leodin blivit 12 år och jag saknar honom så oerhört mycket. En vacker hund med mycket kärlek, stor intelligens, humor och charm. 
Äntligen kan jag även minnas honom med ett leende.

Kramar /Cia

13 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Godmorgon!
Vilken fin bild på Leodin,
Kramar Kathrine

Solstrimmor sa...

Din fina Leodin! Att minnas de kära kamraterna med ett leende vi inte trodde var möjligt är skönt... även om hugget av saknad alltid kommer att finnas kvar. De har ju en särskild plats i våra hjärtan!

Sköt om dig!
Kramar från Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

En mycket vacker bild! Med tiden bleknar sorgen och man kan plocka fram det vackra och glädjen och det är så skönt - men saknaden finns alltid.
Ha det fint, vännen!
Kramar Eva

Här är gudagott att vara ! sa...

Vackra Leodin med sina underbara ögon.
Att saknaden efter honom fortfarande är stor, är ett bevis på att ni stod varandra så nära, och att han har en stor plats i ditt hjärta och du i hans.
Att mista en sån fin vän är oerhört tufft och svårt. Det är en ändå en liten tröst att man har dom härliga minnena kvar.
Skickar en extra varm kram i dag ♥
/ Anneli



Skickar extra varma kramar i dag ♥
/ Anneli

Meta sa...

Han ser verkligen härlig ut på bilden. Så är livet även för en vovve. Det är bra att vi har bilder och minnen att se på.Skönt att du kan se det positiva i minnena nu.
Ha en bra dag
Kram Meta

lisashus sa...

Han är verkligen fin och säkert en personlighet med både humor och bus!
Skönt att du också kan minnas och le, även om jag förstår att saknaden är stor!
Kram
Lisa

VisaLiza sa...

Otroligt fin bild på en vacker hund. Skönt att du kommit så pass långt i processen att tanken på honom inte längre gör ont. Är så svårt när vi förlorar våra fyrfota vänner. Den där saknaden följer en sedan för alltid tror jag. Kramar Liza

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Leodin , den aller fineste !!! Trist at han ble syk , han kunne jo hatt enda noen fine år . Huff tenker at det er tomt og stille hjemme hos deg , etter at han ble borte. Jeg klarer ikke å ikke ha hund , for jeg har hatt det hele livet . Ja her er det liv kan du tro , så koselig . De er jo så vannvittig kloke de BC . Fin dag til deg ! Klem

Tidevarf sa...

Så ståtlig bild på din vackra, vackra hund.
Alla har vi ju förlorat någon, djur eller människa.
Men som jag brukar säga att vi har ju dem i våra minnen väl bevarade. Det är ju kanske ingen tröst utan en väg att fylla våra hjärtan med ro istället för saknad.

Kramar
Anneli

Vit Hortensia sa...

Så härligt att du nu kan minnas din fina Leodin med både tårar och leenden <3
Dagen innan jag skulle öppna min lilla butik var vi tvungna att ta beslutet att låta vår älskade lilla tax Ricki somna in. Jag gick i butiken och prismärkte och plockade medan tårarna rann och rann. Hon blev nästan 15 år så vi fick rå om henne länge, men fortfarande när jag ser bilden av henne här i min bloggmarginal kan tårarna stiga i ögonen. Det är nu 2 1/2 år sedan hon försvann från oss och jag tänker ofta på henne.
Varma kramar till dig!
Birgitta

Tinas bo sa...

Vackra Leodin....

Skönt att du kommit så långt att du nu kan minnas honom med ett leende..

Så långt har jag inte kommit med Timmi än...
Märker att jag förtränger tankarna på honom..
Det gör fortf så jäkla ont.
Men en vacker dag kan jag oxå le..

Varm kram
Tina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jo du, det tar tid innan det mest smärtsamma går över, helt går det aldrig över. Jag kunde lukta på kopplet en lång tid efter att vår Rasmus var borta, nu har jag inte gjort det på länge. Det var en fin hund du hade.
Kramar/AM

Alicia sa...

PRECIOSO PERRO.
SALUDITOS