söndag 19 juli 2015

En vanlig söndag här hemma.


Även i år har de flesta rabatterna varit fria från mitt rensande... så här ser de ut.


Klockmalvor, riddarsporrar och ogräs kommer snällt upp ändå.


Knölklockan anses kanske som ett ogräs men jag tycker den är vacker. Dessutom älskar humlorna dem, kolla humlan som är på väg in i den stängda klockan!


Sidsel, här är ampeln gjord i trådslöjd, den är bra för de långa revorna kan hängas upp runt böjarna.


Och Fia undrade över skålen. Den kommer från keramikern Daniel Eriksson, KRUSIDULL, tyvärr var det ett år sedan han uppdaterade sin hemsida. Men han är aktiv med både sitt målande och keramiken.För fyra år sedan kom den här söta damen till mina hagar. Idag är hon fullvuxen och ruggigt bra i trav. Så kan det gå när man som föl börjar livet med gräs från Cias hagar!

Önskar er en fin fortsättning på helgen!


13 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin häst, och roligt att hon är
så duktig travare. Precis som humlorna
gillar jag dina rabatter, fina
blommor.
Kramar/AM

lisashus sa...

Vilka sommarsköna bilder du visar och din rabatt påminner lite om min, där växer ogräset också nästan helt ohemmat! Knölklockan - ja, den har jag precis överallt, men jag har förvisat den till ett visst ställe och får blomma där, men envisas med att ändå vilja ta över nästan hela min trädgård! :) Men, visst är den vacker!

Ser att du också har mormorsrosor - så vackra de är och så de har blommat i år!
Vilken rar fyrbent vän! Så vacker!
Hoppas att du har det riktigt gott så här mitt i sommaren!
Kramar
Lisa

Vardag och flärd sa...

Du har säkert fint gräs i din hagar, hon är så vacker!
Låter så bra när du skriver att rabatterna varit fria från ditt rensande, det uttrycket ska jag använda om min rabatter också. Och visst finns det ogräs som är så vackert att det är synd att ta bort!
Nu fick jag tips om vad jag ska ha min plättar i - en korg av trådslöjd!
Ha det fortsatt fint, vännen!
Kramar Eva

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Gud , så utrolig vakker hesten er , så fiiiin !!!! Akkurat så sånn så den ut den ampelen til å henge blomster oppi , den var jo fin da ! Vakkert er det i hagen din med fine blomster . Jeg hater å luke , så det blir dårlig med det her også. Du jeg lurer på en ting . Hva heter sånne farlige store ledninger , høyspent ledninger heter det her , vet du hva jeg mener ??? Du skjønner at jeg har funnet et helt utrolig sted i Sverige , ved Sunne , en fritidsbolig , rød og fin , med gjestehytte , låve gg greier til bare 275 000 og jeg vurderer om jeg har råd til lån på den , men lurer på om det går store ledninger , strømkabler over tomten. Klem

Meta sa...

Önskar dig en fin vecka med. Hoppas vädret är bra så att allt frodas i dina land och inte ligger som pannkakor på backen Det är så fint med rufsiga och blandade rabatter tycker jag. Speciellt på gamla gårdar.
Kram Meta

Rost och rädisor sa...

Vilka snygga ogräs du har, där skulle jag verkligen vilja vara en humla!
Hästen verkligen en söting!
Allt gott
Anette

House and Garden by Bia sa...

Härliga bilder och så fin häst...hon ser så snäll ut !!
Ha en fin morgondag och hoppas ni får en solig dag ;))
Kramis bia

Vit Hortensia sa...

Ja, den där knölklockan. Den är vacker när den blommar och har man en gång fått in den i sin trädgård så är det nog ett himla jobb att försöka få bort den. Jag har några ställen här hemma där den får bre ut sig som den vill, men i min rabatt precis utanför huset åker bladen väck så fort jag ser dem :)
Dina bilder andas lugn härlig sommar......mysigt!
Kram
Birgitta

Blommiga Rutan sa...

Hej!
Åhh, det var en vacker dam på sista bilden!

Så skönt att höra att det finns fler som inte rensar för fullt.Som du så riktigt säger; det mesta kommer snällt upp igen ändå.
Ser jättefint ut på dina bilder tycker jag.

Önskar dig en skön fortsättning på sommaren
kramar Anncathrine

Huset bakom lindarna sa...

Javisst växer det fantastiskt bra denna sommar, både det man vill ska växa och det man helst inte vill ha i sina rabatter. Men som du skriver, så tycker jag också att en del ogräs är vackert. Precis som hästen där i hagen.
Kram/Finas mammis

Solstrimmor sa...

Din trädgård ser jättefin ut och passar på landet med hästar inpå knuten. Det lite vildvuxna och rufsiga tilltalar mig. Och det verkar som årets blomning är ymnig!
Praktiskt och snygg ampel, perfekt till dina hjärtan på tråd.

Ha det fortsatt skönt på semestern.
Kramar från Eva-Mari som kikat in på Krusidulls hemsida, blev imponerad. Vilken kille!

Fågel Blå sa...

Ljuvliga bilder som du visar!
Fin Sommardag till dej!
Kram Kathrine

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Hei igjen du ! Jeg har spurt megleren på mail om kraftledningene er nære eiendommen , men hun sier at hun ikke vet oat hun aldri har sett noen kraftledninger der , når hun har vært der . Vi skal på visning til lørdag , så da får vi se , det blir spennende. Her regner det i dag og 12 grader , ikke direkte sommer , spør du meg . Klem klem