tisdag 24 februari 2015

Snö och kaos!


Det har dinglat ner en del snö de senaste dagarna. Jag upprepar för mig själv det min farmor brukade säga vid dessa bakslag; då smälter det fortare. Hoppas hon hade rätt!

(dålig bild av en nervös Cia)

Jag fortsätter med mina projekt....Nu har ett hål flyttats och blivit större för att ge plats år pardörrarna från lokalen ut till hallen. Mitt i allt kaos måste jag så klart pröva hur det kommer att bli. Dörrarna stod nästan i luften när jag tog fotot!Väggarna i affärslokalen har varit målade i en underbar grön färg. Så fin till vita foder och taklist! Men, jag tror jag är alltför feg för att ta upp den färgen igen. Eller inte, min tanke är att väggarna någon gång ska bli svagt rosa!

Tack för alla kommentarer och tips! 
Lampetterna får bli en ljusslinga, det skulle passa bra i sovrummet.
Och snickarn, ja han är guld värd med sina kunskaper! När jag har mina idéer säger han aldrig att det är omöjligt. Efter lite funderande har han hittills alltid kommit med utmärkta lösningar.

Varm kram /Cia11 kommentarer:

Cat sa...

Vackra inredningsdetaljer som vanligt. Vilken skattkista du har.
Ska bli spännande att följa även det här projektet.
Ha de gott. Kram, Catarina

House and Garden by Bia sa...

Åh så fina pardörrar...det kommer att bli toppen tror jag ;)...och snön, den smälter fort bort, vi fick lite i går också...men den är borta nu...vart tog vintern vägen förresten ?...vi hade vinter vid jul...sen har det bara varit lite snö och nu börjar våren komma...
Kram bia

Meta sa...

Jätte fint med dörrarna. Åhh jag tycker du skall bevara färgen tills vidare. den är såå fin och en bra grund med tror jag. Såna bra snickare växer inte på träd. Du vet väl att Stockholmarna de söker med ljus och lycka efter snickare(hantverkare) just från Dalarna.De får jobbet direkt. Lycka till!
Ha det så gott
Kram Meta

Viola sa...

Visst är det underbart med gamla pardörrar, har flera här på gården som används och såg det skafferi, så himla fint. Verkar som jag dragit turlotten i väder denna vecka, vi får fortsatt sol och flera plus även imorgon, ha det så gott, kram

Vardag och flärd sa...

Det är storprojekt du håller på med! Tur du har hjälp! Du gör en ordentlig renovering i ditt fina hus.
Igår snöade det hela dagen men det var blötsnö så vi ser inget av det idag. Jag är så tacksam för ljuset som återvänder mer och mer för varje dag och dofterna av blöt jord och fågelkvitter. Det är fint!
Ha en fortsatt fin vecka, vännen!
Kramar Eva

lisashus sa...

Lycka är att ha en bra snickare att tillgå! Härliga färger på panelen!
Åh, vilka dörrar! Helt underbara!

Ja, vädret är som det är, och det är väl bakslagens tid nu. Men ju senare snön kommer desto snabbare lär den smälta! Det är bara att bita ihop! :)
Ha en fortsatt fin vecka och lycka till med dörrarna.
Kram
Lisa

Solstrimmor sa...

Underbar grön färg, men jag förstår precis. Vitt är ju ett säkert kort om än liiite mesigt! Ljust rosa verkar spännande och passande... men, är du så modig?
Pardörrarna är så himla vackra:)

Ha en fin onsdag!
Kramar från Eva-Mari

LantlivsAnette sa...

Wiiiieee vilka vackra dörrar, jag är helt kär i gamla pardörrar, tycker de är såå vackra och jag är så glad över de jag har lyckats få tag i själv, spännande att få se sen då det är på plats hos dig !!
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Kommer bli jättefint med dom dörrarna, och så har du ju mycket bra snickare, det såg vi på fönsterkarmarna. Här har det regnat hela natten så imorse var det grönt igen, växlar väldigt.
Kramar/AM

HWIT BLOGG sa...

Åhh de där dörrarna, vill ha! Ja här har nog våren kommit nu..vindarna är fortfarande kyliga men det är ju trots allt bara februari, vad att vänta!
Den gröna färgen är fin...jag kan också vara lite feg med färg, tyvärr...
Varm kram till dig,
Titti

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Koselige bilder ! Den grønnfargen er jo bare så gammeldags og koselig da !!! Hos oss er det is i lange baner og snø og vasse i , når vi går tur på jordene, nå er jeg så lei denne vinteren ! God kveld og klem til deg !