måndag 28 juli 2014

Nu är det bara katten och jag.


Lovade att visa vad som var på gång med tyget. Med hjälp av symaskinen har jag quiltat det i diagonala rutor. Nu återstår baksidan och monteringen. Tyget är i linne med svagt mönster i en hallonröd färg.Visst är det fint!


På det gamla skåpet har jag lagt de torkade pionerna, jag såg att de har nästan samma färg som blommorna i tyget.



Min dotter och hennes man är nu tillbaka i Australien. När de kom togs den här bilden med en stor portion humor. Han anlände med helskägg men rakade av sig det efter några dagar. Och det bästa av allt, han vill flytta hit! Vilken härlig tid vi haft tillsammans!

Allt gott till er mina fina bloggvänner!
Kramar/ Cia


18 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Ohhhhh vilken fin bild på dina fina,
och så fint tyget är, vad duktig du är som quiltat det.
Du har det så fint!
Och så roligt att
Och roligt att höra av dej igen, ta hand om dej!
Kram Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skåpet är helt underbart, och tyget så vackert mot den gråblå färgen. Fotot på din dotter och hennes man är helt fantastiskt!! Och det bästa av allt att han vill bo i Sverige, hoppas dom snart packar och flyttar.
Kramar/AM

Cat sa...

Åhh vilken härlig bild på din dotter och man.
Underbart tyg du quiltar.
Ha de gott. Kram, Catarina

Tinas bo sa...

Skåpet är en dröm och tyget är såå vackert :)

Härlig bild på din dotter och hennes man!
Ja det vore väl fantastiskt om de flyttade "hem"!!
Håller tummarna! :)

Kraaam Tina

lisashus sa...

Vilken underbar bild på dem! De ser verkligen kungliga ut på ett roligt sätt och den fina miljön förstärker ju intrycket!

Jag förstår att det måste kännas tomt när de rest!

Tyget är underbart vackert och kommer att bli såååå fint och pionerna....*suck* - otroligt fint att de håller färgen så bra! Jag tror att de mörkare är lättare, mina ljusa gulnar lätt...!

Hoppas att ni får en fin sensommar - katten och du!
Kramar
Lisa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket strålande kungapar! Härligt bild med mycket humor. Tyget är jättefint och så vackert med pionerna på det gamla skåpet (ljusblått och rosa tycker jag är fint ihop).
Kram,
Regina

Majas bekännelser sa...

Fina Cia! Mina varmaste tankar till dig från mig! Jag sänder dig styrka och tröst och hoppas att terapiarbetet skänker dig lite ro. Fint som bara den blir det i alla fall! Såklart, du kan ju det där! Det minns jag sen länge!! :)
Vad fint att hon äntligen kom hem till dig! Med sin man. Och det bästa är väl att han kan tänka sig att flytta till Sverige. Jag blir så glad för din skull! Hoppas de fina minnena från deras besök kan väga upp några av de jobbiga stunderna! Leodin var en sån vacker hund. Må han vila i frid.
Kärlek till dig!

Jenny sa...

Men vilken underbar bild på din familj! Klart han vill flytta dit, hur kan man motstå, liksom ;)

Himla fint skåp och tyg, och torkade pioner, varför tänker aldrig jag på att göra något sånt???

Kram,
Jenny

Vardag och flärd sa...

Vännen, det vred om i bröstet på mig när jag läste att svärsonen vill flytta hit! Kan tro att det är en önskan hos dig att de kommer hem. Bilden på dem är kul och fin.
Ja, tyget är fint och hallonröd färg är så vacker, du har så god smak!
Ha det nu fint, du och katten!
Kramar Eva

Ett ögonblick sa...

Ja, nu får Du och Katten ta hand om varandra. ...och prata om och njuta av alla härliga, underbara, tokiga och sorgsna minnen som ni har av er allra käraste kompis Leodin.

Vilka helt ljuvliga färger tillsammans på skåpet och pionerna. Har du målat skåpet själv eller är det naturlig patina? det är bara så vackert.

Fotot på de dina ser ut som det vore hämtat ur en saga...men jag kommer inte på vilken, men festligt är det:))

Ha det gott Du och katten och var rädda om varandra!
kram lisa

Vit Hortensia sa...

Precis så är ju livet där gråt blandas med skratt, dåliga besked blandas med goda, och så lite skönhet och kreativitet på det. Ditt inlägg har alla livets ingredienser :)
KRAM till dig goa Cia!
Birgitta

Solstrimmor sa...

Vilken rolig bild på din kära dotter med man! Tänk att de vill flytta till konungariket Sverige, så roligt för dig! Att ha de kära omkring sig uppväger allt!
Ja, de älskade vovvarna finns bara i våra hjärtan nu, men där är de för alltid. Och vi får glädjas åt alla fina minnen de gett oss.

Ha det så gott min vän och njut av sommaren!

Kramar från Eva-Mari, som suckar när jag ser de vackra pionerna som på pricken passar där på skåpet och den vackra quilten, vilket underbart rosentyg:)!!

LOPPISLIV sa...

Vackert tyg och fina bilder. Men ohhh så ledsamt med din vovve, jag vet precis hur du känner, det känns som hjärtat ska brista. Vår Wilma fick vi ta bort i maj, hon fick bara bli 8 år, det var en chock och sorg utan dess like. Trots att vi beslutade att skaffa en ny hund så saknar jag Wilma så hemskt så det gör ont emmellanåt, även om denna nya lilla busfrö får tankarna att skingras en aning...tacksamt nog. Det är svårt att mista en familjemedlem. Massor av styrkekramar och tankar till dig <3
Kram Paula

Meta sa...

Vilket underbart tyg. Sånt gillar jag verkligen. Visst är det trist när man blir ensam efter härliga besök men livet går vidare och du kanske har nåt att se fram mot ifall de vill komma hem till Sverige och dig.
Önskar dig en fin mitt i veckan
Kram Meta

Huset bakom lindarna sa...

Vilka underbara dagar ni måste ha haft tillsammans! Även om det varit en del sorg över att skiljas från en kär fyrfota vän. Du fick dela både glädje och sorg med din dotter och jag tror att det måste ha känts lättare för er båda.
Tack för fina kommentarer hos mej. Jag har nästan tappat lusten att blogga, vet inte om den kommer tillbaka när vädret blir mer normalt. Vi får se.
Jag önskar dej en fortsatt fin sommar tillsammans med din kissekatt.
Kram/Finas mammis

Eva sa...

Vad fint du gör... Ska verkligen bli kul att se det klart! Blir nog jättefint tillsammans med skåpet med pionerna.
Vilket härligt besked att din dotters man vill flytta hit. Trevligt med familjemedlemmar på närmare håll än Australien! Skönt kort på de unga tu!!! :-)
Kram Eva, Tinibelli

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så nydelig det ble da med det fine stoffet som du sydde av og de tørkede Peonene ! Jeg tenker at det var veldig godt å se datteren din og svigersønn igjen og på bildet ser det jo rett så fint ut . God kveld til deg og katten . Klem

Tidevarf sa...

Jag är mållös, helt underbar bild den längst ner! Jag tycker du/ni fångat nått perfekt humoristiskt.

Kram
Anneli