fredag 18 januari 2013

Vecka 3



Den här veckan kunde jag gärna ha hoppat över! Det är fredag och jag borde känna mig glad men jag är bara trött efter en helknasig vecka. 
Känner mig som en  ensam växt med några få blad som klarat vintern, inte en enda blomknopp, den har bara lyckats övervintrat. 
Jag skulle vilja göra ett positivt inlägg, ni vet som man oftast känner sig efter veckan men luften har gått ur mig, jag har imploderat! Det är väl så det heter när explosionen går inåt?



Det blir läge under filten för att hämta energi. Först vill jag tycka synd om mig själv ett tag innan jag kan börja fnissa åt allt elände som hänt. "En olycka kommer aldrig ensam". Förbannad stadiet är redan passerat!

Ingen fara, jag vet att jag reser mig. Kramar till er där ute, skönt att ni finns! I helgen blir äntligen tid för besök hos er. 

Önskar er en trevlig helg!

Cia

17 kommentarer:

Chokladvillan 1910 sa...

Ibland är det skönt att tycka synd om sig själv...kryp ner under filten & mys !!! Det blir bättre ;)
Ha en härlig helg nu & ta hand om dig !
Här är det fullt ös, dottern gör tacogratäng & jag sitter framför datan med ett glas vin mmmmmmmm
Må så gott !
Kram Anki

Solstrimmor sa...

Jamen... stackars dej!! Ibland behöver man ligga under filten och tycka synd om sej. Du vet ju, imorgon är en ny dag!

Hoppas helgen blir lugna fina återhämtningsdagar!
Kram Eva-Mari

Snäckskalsdalen. sa...

Usch, en "sån" vecka har det alltså varit, hoppas filten gör nytta. Jag tror du kryper ur filten och vid gott mod strax igen! KRamar

Tina sa...

Vila o ha det gott!

kram

Ewa`s Galleri sa...

Usch låter inte som någon rolig vecka ,kryp ned under filten och hämta krafter imorgon är det säkert mycket bättre
Fantastiskt fina burkar i förra inlägget
Ha en skön helg

Vardag och flärd sa...

Man måste få gnälla nån gång och tycka synd om sig själv! Jag förmodar att det är jobbet som gör dig ledsen och trött. Själv har jag klagat och gråtit på jobbet och det hjälpte, nu är jag glad igen.
Är det en blomsterlönn du visar? Då må jag säga att den ser pigg ut, jag har aldrig lyckats övervintra en sådan.
acker filt som du kan må bra av, jag kryper också under en filt nu, känner mig rejält trött.
Ha det mysigt, imorgon är du nog gladare!
Kramar Eva

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Kjære deg ! Så trist å høre at du har det sånn . Den følelsen er ikke god , det vet jeg alt om .Da kan jeg også føle meg ensom enda jeg jo bor sammen med en ,, ikke alltid det hjelper nei. Har det skjedd noe spesielt galt ? Eller er det håpløsheten ... Da skulle man hatt noen som kom å løftet en ut av situasjonen og man kunne reist på en tur til et koselig og spennende sted der man kanskje ikke har vært før og oppleve nye fine ting . Ting som gir en glede . Bare det å kunne le sammen med noen , det er deilig . ( Kan ikke huske sist jeg lo men.. ) Ja du vet , dette går over igjen , men det er ikke noe godt å føle det sånn. ( Nei søren at jeg ikke bor i nærheten av deg da ... da skulle vi funnet på noen skikkelige sprell du og jeg !!!) Finn deg noe godt å spise under teppet da ... har du kanskje noe god ost og vin igjen , og samle energi ! I morgen er det lørdag ... da blir sikkert ting ltt anderledes. StOOOOr god klem til deg fra meg. <3

blockethuset sa...

Gokväll fina du..
Man får känna så. Man får tycka synd om sig själv. Ibland är det bara åt helvete, så är det. Du är inte ensam. Hade själv en jobbig period runt jul, var på väg mot den berömda väggen..men innan huvudet slog emot, så vände det. Roliga saker hände, energin kom tillbaka. Det är väl så, man måste ner i skiten för att komma upp och uppskatta.
Jag gillar din blogg och jag gillar dig(vi är ju lite ikognito både du och jag..får väl se om man tar steget ut en vacker dag)
Kram till dig från mig
Carina

Vit Hortensia sa...

Du har en härlig blogg och verkar vara en härlig person!
Det du beskriver ser jag som livets bergodalbana...höga höjder och djupa dalar....både händelsemässigt och känslomässigt.
Ibland när jag tycker att livet bjudit på för mycket svängningar och krängningar vill jag bara tacka för mig och kliva av...ändå gör jag det inte. Erfarenheten har lärt mig att det alltid går uppåt efter att det gått neråt!
Att krypa ner under filten en stund är aldrig fel...inte att tycka synd om sig själv en stund heller. Att låta allt bara vara ett tag kan göra underverk!
Önskar dig en fin helg!
Kram
Birgitta

Anonym sa...

Kan man annat än må skit i januari? Kallt och eländigt och en mager plånbok:) Jag tror jag kryper in under filten jag med...ha en bra helg!
Skorpan

Fågel Blå sa...

Hej!
Låter inte som du haft det nåt bra,
ibland är livet tufft,
hoppas du kan mysa lite i helgen under din fina filt!
Kramar Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det finns dagar och veckor som man lätt kunde klarat sig utan, hoppas du tittat fram under filten och släppt första fnisset.
Stor kram
AnnaMaria

Anonym sa...

Hej fina du !
Hoppas att du sitter med din filt omkring dej och fnissar just nu !
För jag vet att du; " Reser dej igen, ja du reser dej igen..."
- Och jag tänker att din blomma som står där lite tilltufsad men ändå livskraftig, speciell & unik påminner om dej trots allt.♥
Skickar en STOR & varm kram
Anneli
(Här är gudagott att vara !)

lisashus sa...

Hej på dej!
Hoppas att du hinner återhämta dej i helgen och att du kan få lite nya krafter!
Ja, ibland händer det ovanligt många negativa saker på en gång!
Hoppas att det vänder för dej och att du känner dej bättre till mods!
Ha en fin lördag!
Kram
Lisa

Nina sa...

Åååå du fina, kramar från mej också. Jag känner så igen mej själv, ibland bara känns det som om allt bara går åt fanders...

Odensvi husbygget sa...

Hoppas att energin återvänder och att du kan njuta av ljuset som så påtagligt är påväg tillbaka. Köket ditt är som gjort att hämta kraft i.

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så godt å høre fra deg , ble helt redd for deg jeg. Jeg måtte smile gjennkjennende når du fortalte om mustasjekopp og fd menn ..hehe sånn er livet du. I dag er det væromslag her , i går var det minus 16 , i dag minus 2 og i natt har det snødd igjen. Fytterakkern nå blir det så glatt igjen ! Du ... jeg håper at det står bra til med deg og Leodin ! God klem til deg med ønsker om en fin lørdag !