fredag 4 januari 2013

Blått och rosa.


Solnedgång ska upplevas och inte ses på bild men jag ville visa er att himlen har fått färg! Inte jämngrå utan blå och rosa i olika nyanser. Är det inte lite vår i alla fall?
Egentligen hade jag tänkt ett annat inlägg men hade missat en inställning till kameran, så jag gör ett nytt försök i morgon.


Igår kändes det extra gott att få läsa era kommentarer. Att få delge någon annan sin frustration kändes nödvändigt, tack för att ni läste och ännu mer att ni tog er tid att skriva! Det löser sig säkert och det är inte pengarna, det är maktlösheten som är värst. Nu är ärendet hos ekonomiavdelningen hos bolaget.

När jag ser på bilden blir jag påmind om kommande fight, att få telefonledningen flyttad. Det kommer att gå för jag ger inte upp i första taget!

Kanske vi ses i morgon, jag önskar er en trevlig kväll!
Kramar till er!


6 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, jag håller med, ljuset som vi sett de senaste dagarna är hoppingivande, nästan våraningar!
Angående ditt förra inlägg så hade jag själv i förrgår, lustigt nog, en lång frustrerande diskussion med ett elupphandlinsbolag som inte hållit vad de lovat, så jag vet vad du menar!!
Tack för vackra bilder, blir alltid glad när du bjuder på nya inlägg!
Trevlig helg!

Tinas bo sa...

Vackra bilder!
Här är det bara sååå grått...
Men det går ju mot ljusare tider.. :))

Stå på dig, gumman!!

Ha en mysig helg
Kram Tina

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja det er typisk tenkte jeg ...telefonledningen kom med på bildet. Det var den som skulle bort ja... det blir bra ! Nydelig lys har det vært de siste dagene her også. Det hjelper på mot vår . God fredagskveld ! Klem

Solstrimmor sa...

Visst märker jag att ljuset återvänder och att det ibland känns vårlikt... det är dock långt kvar men hoppet och känslan att vi går mot rätt årstid kan ge lyckosug i magen!

Ha en fin trettonhelg!
Kram Eva-Mari, som verkligen undrar om du kan lyckas att få telefonledningen flyttad??

Fågel Blå sa...

Så Otroligt vackra bilder,
Man känner att det är på gång det har blitt ljusare ute,
Önskar dej en fin Helg
Kramar Kathrine

lisashus sa...

Jag förstår helt din frustration! Man kan ju bli galen för mindre! Vilken stelbenhet det råder på vissa ställen! Jag förstår verkligen din frustration!

Ja, ja telia är nog inte att leka med heller! :)

Ha en fin helg!
Lisa