tisdag 30 oktober 2012

Morgon med the och ljuv musik.


Jag har börjat dricka te på morgonen, sedan blir det kaffe...Och är jag är "knäckoman", helst ska det vara Vika-bröd med ost som pålägg. Brödet förvarar jag i den gamla tårtburken, passar perfekt!


De bästa morgnarna startar med solen som sällskap. Denna morgon är mulen och kanske det blir ännu mer blötsnö. Sent igår kväll var jag ute och skottade bort det mesta.
Igår skickade min dotter en länk med en låt, jag är såld! Så vacker musik och härlig röst, det här förgyller min morgon. Gå gärna in här och lyssna du också!

Ha en bra dag! 

15 kommentarer:

lisashus sa...

Vilken härlig morgon med både the och Vikabröd! Ja, visst är det ett gott knäckebröd och burken du visar, passar ju perfekt och så fin den är!!!
Mulet och grått här också! Låten kunde jag inte nå, men kanske jag återkommer senare!
Ha en fin dag!
Kram
Lisa

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilken vacker tekopp! Här dricks det också te på morgonen, det är så himla mysigt och gott! Vikaknäcke är inte helt fel, det heller... med massor av ost!

Jättevacker låt!

Kram
Petronella

Viola sa...

Låter som en härlig mjukstart..har oxå startat med en balja te och här blir det många sådana under en dag..ingen snö här men det var riktigt kallt igår...ha en bra dag i det grå...kram

Anneli sa...

Hej finaste Cia !
Du ser och tar verkligen tillvara ljusglimtarna i vardagen.
Tack för att du delar med dej till oss ♥
Kram Anneli /
Här är gudagott att vara

Fågel Blå sa...

Otroligt vackra morgonbilder från dej!
Så fina!
Önskar dej en fin dag
Kramisar Kathrine

Tidevarf sa...

Åhhh gillar den bilden med skärbrädorna, för skuggorna har du fångat på ett spännande sätt.

Ha det härligt
Kram
Anneli

Unknown sa...

Jag har gjort samma "resa", gått över från kaffe till the som första dryck på morgonen. Gillar att ha gryningen till sällska, sedan Rundan, så Gröten.......och kaffe.
Ha en finfin vecka!

Kram
/Ingemar

Snäckskalsdalen. sa...

Knäckebröd, oj, alltid gott, men det ska vara med smör (inget "modernt" smör, utan just smör) och te är det som gäller här. Om jag dricker något varmt. Gott.
Tänk att ni redan fått så mycket snö. Jag älskar snö men då ska den helst ligga kvar och inte bli västkustgrå!
Agneta kram

Vardag och flärd sa...

Knäckebröd med ost är så gott och det är något man aldrig tröttnar på!
Så vackra skärbrädor!
Kram Eva

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Det høres ut som en koselig og fin morgenstund . Nydelig tekopp og drikke av har du også ! Vika knekkebrød har jeg nok ikke smakt , det skal jeg prøve å finne en gang. Når jeg har vært i sverige pleier jeg kjøpe Dalarna knekkebrød tror jeg det heter , det er også godt og ligger i store runde pakker. Ønsker deg en fin dag ! PS ! Visst skal vi flytte . Klem klem

MODERN COUNTRY sa...

Hei Cia !

Hvilke herlig morgen hos deg å lese om, ja det er så mysigt altså når man kan sitte sånn i fred med morgensolen og bare nyte stillheten med en god kopp te. Det liker jeg godt også. Det var en utrolig fin kurv du har fått tak på i forrige post, ojoj så fin ~den er. Jeg samler selv på kurver og har vanskeligheter med å la en stå om jeg får øye på en som er unik. Som du sier er det de små detaljene som gjør det. Tidligere i høst på et Norskt marked ble jeg forelsket i en utrolig stor og fin gammel kurv fra århundreskiftet. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg så glad ble jeg. Men gleden ble snudd til skuffelse da jeg så den kostet nesten en tusenlapp. Jeg skal si det gjorde vondt å dra vekk derifra uten den!

Ønsker deg en herlig fortsettelse på uka, og takk for alle fine innlegg du lager til oss. Jeg elsker å se på alle de fine sakene du omgir deg med. Du har en naturlig måte og dekorere på som jeg liker veldig godt også. Inspirerende i massevis.

~ Aina ~

Indretning og ideer i sommerhusstil sa...

Smuk kop du der har lige min stil :-) vil glæde mig til at følge din blog som jeg opdagede hos Pia.Knus Else

Designe sa...

Så härligt att solen skiner in i ditt kök! Det gör det på mig oxå just nu och snön ligger vit på marken!:) Jag börjar oxå dagen med te å sen blir det kaffe! Nu är jag såå hungrig..snart lunch! Ha en fin dag! Kram

Victorias Provkök sa...

Mysig blogg du har...
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Kristina sa...

Så vackra bilder du visar!
Jag börjar också morgonen med te, tycker inte om kominationen kaffe och smörgås. Och precis som du så tar jag kaffe sen. Vilken fiin plåtburk du har!
Kram kram!
Kristina