onsdag 12 oktober 2011

Nu stänger jag dörren.

Jag blirså arg när jag inte kan importera bilder, jag vet inte ens vart de tagit vägen! Om ni bara visste så mycket tok jag gjort, var det så för er i början också?  Visst, det är bra när det händer saker så att jag lär mig, men i nuläget är det endast irriterande. Vi får se hur det löser sig..... Hör Maria Montazamis röst inifrån skåpet och blir ändå lite full i skratt.

7 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Jaaadå, mycket strul, även nu fast man borde vara van...För ett tag sen såg lilleman till att mina säkerhetskopior försvann genom att drämma till dosan så det small i väggen. Strax därefter la datorn av - kraschad hårddisk- och ja, just det, hade visst ingen säkerhetskopia kvar! Så var det med det bildbiblioteket....misströsta inte vännen. Du bloggar så bra så, helt i min smak!
Eija

Fågel Blå sa...

Hej!!
Ja det är strul hela tiden,, man blir så irriterad! Och inte är det lätt att få till det sedan,, min man brukar reda ut mina misstag ler!

Ha en fin höstdag!
Kram Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Som sonen brukar säga: morsan tryck nu inte på alla knappar du inte vet vad det är... men det har jag ju gjort, så jag vet precis hur det kan krångla till sig.
Hoppas det löser sig med fotona.
Kramar
AnnaMaria

Skogslyckan sa...

Hej Carina! Nu har jag hittat hit! Så fin din blogg är! Så mycket fina gamla ting. Älskar den fin turkosblå brickan på ben till sängen. Jag skall bli farmor igen, vi vet att det är en liten flicka och hon skall heta Freja. I förra veckan dök jag på en helt underbar gammal symaskin som heter Freja, tror du jag köpte den...ler. Jag är ledsen att jag inte kan hjälpa dig ang, dina fina lampetter. Jag tycker du skall ta med dem till en bra glasmästare, de bör ju veta, eller en gammal garvad antikhandlare som kan sin sak.
Jag kommer igen och det skall bli så spännande att se vad du hittar på med fönstret sen.
Kram Pia

Linda sa...

Det är alltid bra att tänka på Maria Montazami när man är på dåligt humör, hon är så härlig!

Önskar dig en fin kväll

Kram Linda

Maggi sa...

O jaaaa..det känner jag igen. Ibland blev jag förvånad av att jag fick ut ett inlägg överhuvudtaget :) Ge inte upp, du har en underbar blogg! (och de vita teglen i ditt förra inlägg borde ha fått flytta in till mig...;)) kram

G:a Affären sa...

Jag lyckades! Jag vet inte hur det gick till så jag kan inte direkt säga att jag löste problemet, det bara löste sig!
Tack för alla uppmuntrande kommentarer!
Varm kram till Er.
/Cia