onsdag 14 september 2011

Har någon sett till snickar´n?

Nu är jag trött på att vänta, jag har rivit halva tegelstensrundeln, tagit ned träd, skottat singel och lärt mig vad bärlinor är. Ja än sen då? Inne sticker lindrevet fram runt nästan alla fönster. Jag har inte haft vare sig fönsterfoder eller - brädor på över ett år. Jag vet inte om jag tycker att rot-avdrag är så bra längre!
Vad har ni för erfarenheter?
Kram, till er/Cia

8 kommentarer:

mig & alice sa...

testing, testing

mig & alice sa...

Eureka....nu gick det!!!
Men kommentaren var så lång så jag gick in på fejjan och skrev den där istället...så kolla det :-).
Puss på dig.

Här är gudagott att vara ! sa...

"Anlitar" bara min man för han har jag koll på ;) !! - Jag förstår att det måste vara oerhört irriterande att det aldrig blir klart ! - Har dom alltså börjat på ett arbete och sedan försvunnit ?! Hoppas bara att ni inte gett dom betalt i förskott ..
Kram / Anneli

Norrfrids Eija sa...

Själv är bästa dräng, har svårt att lita på hantverkare, få är förtroendeingivande så jag anlitar min man istället, honom har jag visst inflytande över också. Han vet att han ska fråga innan han gör ha ha...eller så idkar vi byteshandel.
Har hantverkaren sjappat med pengarna? Hoppas han har vett att komma snart...
Eija

G:a Affären sa...

Nej, han kommer men det tar sån tid, jag tror de tar på sig alldeles för många jobb och sedan blir det så här. Ok, det har regnat men då finns det jobb inomhus som väntar.
Jag kanske ska sätta in en kontaktannons där jag söker en snygg snickare, gärna med behörighet i elektricitet och rörmokeri. Vad tror ni?

Fågel Blå sa...

Hello!
Ja så är det att bo i gamla hus,, jag anlitar min man,,, han är duktig på det mesta och jag får som jag vill ha det!
Have a nice day!
Kram Kathrine

rosenälvorna sa...

Usch vad tråkigt att vänta, blir man tokig på! Kontaktanons låter ju kul, aldrig fel om han är snygg;) Men till ngt helt annat vilket underbart tyg i hissgardinen!!! Lycka till!! Christina

Lilla Majken sa...

Vad tråkigt, det är nog tyvärr inte ovanligt. Hoppas han kommer snart.
Kram Therese