lördag 24 september 2011

Brist på omsorg...


Jag kan se skönheten i att åldras även om det känns lite vemodigt. Byggnader skulle kunna få vara med längre om någon orkade ge dem lite omsorg. När jag går förbi huset tänker jag ofta, ska taket orka med en vinter till?
Dörren med de små skorna måste vara klackjärn, så små hästar finns inte. Men de bringar säkert tur ändå!
Rallarrosorna har blommat över för i år och jag vet att de klarar hur många vintrar som helst, utan omsorg.

5 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Godmorgon!
Vilka vackra bilder,, men samtidigt lite tråkigt som du säger att vackra hus och byggnader bara får förfalla!
Synd för den kommande generationen,,
man borde ta hand om och vårda det gamla, oavsett var det är!
Hoppas din dag blir fin!

Kram Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är vemodiga men väldigt vackra bilder. Rasar taket in går det fort med förstörelsen sen, och visst blir man lessen. Det är ett vackert litet uthus, så gulliga små hästskor.
Kramar
AnnaMaria

Yvonne sa...

Det var ett märkligt hus. Jag ser ingen skorsten, har den rasat eller finns det ingen? Målningen runt fönstren är så vit, har någon försökt ta sej an det gamla huset. Fint "kattfönster" ovanför dörren. Är det en verkstad? Berätta mer jag blir nyfiken.
Hälsningar Yvonne

Puumuli sa...

Jag tycker att det är synd att folk inte tar hand om sina hus. Varför kan de inte bara sälja dem till någon som är en renoveringsentusiast. På landet är det väldigt typiskt att man låter byggnaderna ruttna. Hoppas att huset orkar stå ut ett tag till. Vackra bilder på gammalt virke!

Ha en fin söndag!

kram
Sari från Puumuli

G:a Affären sa...

Ja det har funnits ett rör ut, på andra sidan, för en kamin. Det är inget bostadshus utan en snickarverkstad, det är synd att ekonomibyggnader försvinner ute på gårdarna. Med de stora vita bollarna som ligger ute behövs inte heller några hölador. Jag gillar alla "husräddare" som dig Yvonne!