lördag 27 augusti 2011

Burspråket för mig själv


Det var länge sedan jag var själv i huset,  nu är det bara jag och hunden hemma. Det blir kantarellpaj och ett glas vin, för mig!
Klockan har jag köpt hos Mig&Alice. Även den här klockan har jag mixtrat lite med, den såg inte exakt ut så här vid köpet.


Rosmarinen har fått komma in, jag gör som Ernst, stryker den när jag går förbi för att det ska lukta gott.
Önskar alla fortsatt trevlig helg
/Cia

4 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Det ser så stillsamt och fridfullt ut i ditt burspråk. Vill se mer av ditt hus! Du verkar vara en tjej med liknande värderingar och intressen som jag!
Ha det så gott nu med din kantarellpaj, trevlig lördagkväll!
Eija

Lantliv i Norregård sa...

Hej!
Tack för din kommentar:)
Kul att hitta till din finfina blogg!!

Kram Malin

Yvonne sa...

Vad skådar mitt norra öga, har du en liten fågelbur. Var får man tag på en sådan på våra breddgrader?
Kram Yvonne

T sa...

Gud så fint!
Du börjar ju bli riktigt duktig på att fotografera! Rena rama proffset. Apropå fotografi så har jag köpt min efterlängtade kamera idag!! :D

Vi var i Seattle, gick in i en affär som var rena rama drömriket. de hade SÅ fina inredningssaker. Men dyrt var det också. Samma märke äger urban outfitters, det finns dock även i stockholm. men titta på deras hemsida, visst är det fina saker!?

http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?itemdescription=true&itemCount=80&startValue=1&selectedProductColor=&sortby=&id=21068457&parentid=A_EARLYFALL11APT&sortProperties=+subCategoryPosition,&navCount=245&navAction=jump&color=&pushId=A_EARLYFALL11APT&popId=APARTMENT&prepushId=&selectedProductSize=


<3