söndag 15 mars 2015

Söndag.


Tillslut blev det några frön i jorden, jag har satt tomat och lite annat.


I början har jag kontroll, men en stund senare är det jord på många fler ställen än i krukorna. Tänk att ha ett växthus, där man kan spilla jord utan att det gör något!


Nu är det även pappat och målat i köket. Den grå färgen framhäver det vita och skafferidörrarna, det har jag inget emot!


Bakom spegeln finns det två hål på den nymålade väggen...tillslut mätte jag ordentligt och först då blev jag nöjd med placeringen. Jag gillar effekten med tända ljus framför en spegel.
Hoppas ni får en bra start på veckan!


16 kommentarer:

lisashus sa...

Så härligt med lite sådd, men precis som du säjer är det omöjligt att inte spilla jord, när man vistas inomhus! Ett växthus?! Ooooo, ja, vilken dröm detta vore här också! Bara att vistas där nu när solen värmer!

Så otroligt vackert det blev med dina skafferidörrar mot den grå väggen! Åh, så vackert!
Spegeln är helt underbar!
Du kan verkligen känna dej nöjd efter allt jobb och så fint som det blev!
Ha en fortsatt skön söndagskväll!
Kram
Lisa

Meta sa...

Du skulle bara se hur det ser ut i mitt kök efter all plantering Puhhh det blir långa städdagar hihi. jag tokgillar lerkrukor kan se och njuta av det hur mycket som helst. Var kanske krukmakare i ett tidigare liv hihi.
Håller fullständigt med om ljusen framför spegel, har det i vardagsrummet.
Ha nu en härlig början på veckan
Kram Meta

Snäckskalsdalen. sa...

Haha, det låter som jag det där med krukor och jord. Det brukar börja bra, och sen spårar det ut fullständigt. Hopplösa fall!
Så vacker färg det blev på väggen, mild och fin.
Agneta kram

House and Garden by Bia sa...

Mums för egna tomater !!!...och vilka härliga dörrar !
Ha en toppenkväll
Kramis bia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint med det blå skåpet, ljusstaken och spegeln. Och blomjord har en förmåga och hoppa runt så man får det överallt.
Ha en fin vecka
Kramar/AM

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Ljus+spegel=bra kombo. Har inget bra ställe för detta men i år kommer det att bl eni spegel i trädgården . En tänd ljus krona framför den kanske...

Hanna sa...

Har också planerat tomater nu, även paprika och chilli. Helt underbart att börja med det nu.
Ha en fin kväll!
Hanna

Cat sa...

Härligt med lite sådd, jag har inte sått än. Men jag börjar inse att jag får köpa en del plantor och så annat som inte behöver sås så tidigt :o
Det blir så himla fint med de grå väggarna, de lyfter verkligen fram dina vackra skafferidörrar.
Ha de gott. Kram, Catarina

Vardag och flärd sa...

Så snyggt med dina grå väggar och spegeln är så vacker!
Jag skulle så tomater idag men när jag varit hos mamma och sedan haft sonen och barnbarn på middag tog orken slut. Kanske orken kommer tillbaka imorgon ...
Ha en fin vecka, vännen!
Kramar Eva

Vardag och flärd sa...

Hej igen!
Minns att du visade boken Gården på fjället på bloggen. Tror att det var så jag hittade Votum förlag när jag sökte på den. Jag har köpt en hel del böcker därifrån. Utbudet är inte så stort men det de har är fint.
Då kör vi ny vecka!
Kramar Eva

LantlivsAnette sa...

Sååå fint..och de där skafferidörrarna wow vad fina !! Kraaam Anette

Solstrimmor sa...

Så fina dörrarna är! Det där med fler hål än vad som behövs kan jag mycket om... men är man noggrann för sent så är man!
Skönt när man fått ner sina frön i jorden för visst blir det jord överallt när man håller på inomhus. Här blir det ingen förodling att tala om, några Svartöga petar jag kanske ner senare. Men när det är så vackra dagar som vi haft så visst kliar det i fingrarna!

Ha en fortsatt fin vecka!
Kramar från Eva-Mari, som går med ett mörkt moln ovanför huvudet idag. Tandläkarbesök... fyyy!

Vit Hortensia sa...

Oj vad du får mycket gjort med både renovering och sådd! Jag får köpa tomatplantor i år, men annars väntar en hel hög med fröpåsar på att öppnas. När det blir tillräckligt varmt ute ska jag pilla ner en massa frön. Roligt ska det bli :)
Ha en fin dag!
Kram
Birgitta

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Det ble kjempefint med grått på veggene og pappen , veldig effektfullt og fint !!! Ja sånn er jeg også , det blir jord over alt , noe herk å holde på med inne . gammle leirepotter er så fint , de får man aldri nok av ! God kveld til deg ! Klem

Bitte sa...

Man vill verkligen börja påta i jorden den här tiden på året, men precis som du så lyckas jag få blomjord överallt. I mattorna, i soffan och på massor av andra ställen där jag inte ens har hållit till!

Vad fint det blev efter att du pappat och målat, för att inte tala om skafferidörrarna! Tummen upp från mig! :-)

Många kramar
Bitte

Erikslundsliv sa...

Härligt att börja så! Jag köper mina tomatplantor när de finns på handelsträdgården i maj. Jag har aldrig lyckats nåt vidare med att så själv, men mina busktomater brukar bli en rejäl skörd i alla fall. Fina dörrar och vilken kul spegel. Perfekt när man vill se frisyren från sidan!
Kram, Ann