tisdag 17 september 2013

Ännu ett vackert hus!I söndags var jag till Sundborn men det blev inte många bilder därifrån. Där träffade jag en mycket intressant bloggerska med en stark vilja och personlighet, Eva-Marie med bloggen Solstrimmor! Vi hade så mycket att prata om, både innan och efter visningen av Carl Larssongården. 

Och visst var det roligt att återse gården, alltid upptäcker man något nytt!


Stora Hyttnäs tog jag i alla fall bilder på. Jag har nämligen funderat på att måla mina fönsterbågar i någon färg men har ännu inte bestämt mig. Visst är det fint med rött!

Jag fick en present av Eva-Marie, den vill jag gärna visa er vid ett senare inlägg!

Önskar er fina höstdagar och passar på att tacka för alla kommentarer!
Kramar //Cia


14 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Nydelig sted da , morsomt å se !Så gøy det måtte være da å møte henne , hun virker så koselig . God natta klem til deg .

Fågel Blå sa...

Åh så fint hus helt underbart,
och så roligt att träffa likasinnade!
Önskar dej en fin ecka
Kramar Kathrine

Anonym sa...

Vilket hus!!! Så vackert.
Förstår att ni hade mycket att prata om, vad trevligt.
Önskar dig en riktigt fin dag
Kram
AC

Vardag och flärd sa...

Så roligt att du träffat Eva-Mari, hon är fin! Och du också!
Ja, visst är det snyggt med rött runt fönstren.
Ha det riktigt fint!
Kramar Eva

lisashus sa...

Så vackert det är med gamla hus! De är verkligen personligheter på något sätt! Jag tycker ju att hus har en "själ" och att det är upp till oss att vårda och bevara efter bästa förmåga!
Du finner säkert någon bra idé för dina fönster!

Så kul att träffa Eva-Marie! Hoppas att jag nån gång också får träffa henne - vi lyckades nästan en gång! :) Jag tycker mycket om hennes blogg och har följt henne i många år!

Ha en härlig höstdag du också!
Kram
Lisa

Hajan sa...

Ja det är underbart där, tänk så påhittiga De var på den tiden med.
Så underbart vackert. det glömmer man aldrig.

kram

Solstrimmor sa...

Vi hade verkligen en härlig eftermiddag tillsammans, tack för trevligt sällskap! Hoppas vi kan göra om den på fler ställen i framtiden.

Kramar från Eva-Mari, som tycker mycket om den röda färgen på fönstren.

Unknown sa...

Det blir säkert fint med röda fönsterbågar......men varför inte blåa, dalablåa? Oootroligt vackert!....även om jag inte sett några....ännu. Du kan testa med ett fönster på baksidan! .....nån gång ska ju vara den första!

Kram!
Ingemar

Unknown sa...

Det blir säkert fint med röda fönsterbågar......men varför inte blåa, dalablåa? Oootroligt vackert!....även om jag inte sett några....ännu. Du kan testa med ett fönster på baksidan! .....nån gång ska ju vara den första!

Kram!
Ingemar

Meta sa...

Sundborn gillar jag starkt. När vi bodde i Dalarna var vi ofta dit. Ibland kan jag längta tillbaka till den tiden. Men jag hälsar på vänner och bekanta lite då och då, så jag får stilla min abstinens på den fronten.
Ha en fin torsdag
kram Meta

Maggi sa...

Åh, Sundborn...vet du jag tror att mitt inredningsintresse fick en aha-upplevelse den dagen jag just fött min förstfödda (jisses för nästan ett halvsekel sedan) och jag bläddrade förstrött (ja, på den tiden) i en inredningstidning (Hus och Hem tror jag det var åg 1988?) och jag såg en gör-det-själv-säng ala Sundborn - och jag var såld. Nybliven mamma och inredningstoka på samma dag...
Kram Maggi

VisaLiza sa...

Ännu ett vackert och inspirerande hus. Har aldrig varit och sett Sundborn men här länge tänkt att jag vill dit. Kramar Liza

Yvonne sa...

Carl Larsson gården är ett underbart ställe. Både utomhus och inomhus. Jag har många böcker därifrån. Dom går aldrig ur tiden. Jag har vart på en privat visning där. Då vi fick se den del av gården som släkten använder. Jag tycker man blir så lugn därinne. Så mycket atmosfär. Ett av barn-barnen bodde här i Smedjebacken.
Huset som är till salu har jag vart och tittat på innan Kumlien sålde det. Jag blev kär i det huset. Exteriört är det ett jättefint hus. Hoppas det blir året-runt boende som köper det. hälsningar Yvonne

Our photos sa...

Beautiful photos!
Greetings, RW & SK