onsdag 22 maj 2013

Gamla bilder.


Varje morgon äter jag frukost på verandan men de senaste morgnarna har inte varit så varma. Då blir det den tjocka morgonrocken, för jag bara måste sitta där!


Kaffekoppen är av den större modellen och kaffet ska vara riktigt starkt. 

När min dotter var liten fick hon även leka med sköra saker, de här söta små kopparna skulle hon ha gillat. Nu står de i skåpet och väntar på något litet barn som vill leka med dem.


Pardörrarna från trädgården in till verandan var jag tvungen att vända på, annars skulle de öppnas inåt. Till sommaren måste jag nog måla om dem, lite synd. I verkligheten är de mer mintgröna, men jag tror de blir fint med grått också!


Ormbunkssoffan står ute året om och har nog aldrig varit så full av fågelskit som i år. Det sätter sina spår att mata fåglarna, både på soffan och i plånboken. Först nu försöker jag vänja dem av med att bli matade! Lite väl sent kanske.

Det här blev ett inlägg med gamla bilder, ont om tid ni vet.... Men i helgen ska jag vara hemma och kommer då gärna och hälsar på hos er.

Stort tack för all respons på min önskan om att odla vindruvor! Det verkar vara staketdruva från Estland eller Nordica som gäller.

Kramar till er!
Cia

15 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jeg skjønner veldig godt at du sitter der på verandaen og spiser frokosten din, er så nydelig der. Søte kopper har du også ! Jasså du venter på barnebarn du , ja du har noe å glede deg til etter hvert. God natta klem til deg !

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fint..jag äter också frukosten i verandan nu..idag är det varmt, men annars har jag gjort som du..suttit me dtjocka morron rocken på..för nu vill man ju verkligen sitta där inne o njuta..och kaffet ska vara starkt !!
Kraaam Anette

Meta sa...

Så mysigt det ser ut att sitta på verandan, Ja om du skall vara säker så är det nog den som du skall satsa på eller i växthusförstås, då finns det andra att välja på.
Ha en fin torsdag
Kram Meta

Jenny sa...

Ja en morgonrock kan nog vara bra att ta till fortfarande! Vilka fantastiska dörrar, så himla fina! Ha så mysigt nu på verandan!

Kram,
Jenny

lisashus sa...

Så underbart med en glasveranda att sitta på och dina dörrar är sååå vackra!
Så fina koppar - ljuvliga färger!

En fin tid nu men hektisk för många!
Hoppas att du snart hinner njuta av fägringen!
Kram
Lisa

Huset bakom lindarna sa...

Visst är det underbart med en glasveranda, det är jag uppväxt med. Och nu har jag "fått" det igen. Vi har ingen direkt uteplats, är det sämre väder blir det verandan. Dina kaffekoppar är helt ljuvliga! Lycka till med vinodlingen, ska visa bilder på våra framöver när de är så små som knappnålshuvuden! Kram/Finas mammis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Där skulle jag sitta också, du har så mysigt. Jag matar fåglarna, gör slut på all fågelmat. Dom kvittrar så glatt och bajsar ner, men det får gå det också.
Kramar
AnnaMaria

Chokladvillan 1910 sa...

Skulle bra gärna vilja ha en sån där ormbunkssoffa jag... ;) Svårt att hitta charmiga utemöbler med patina som håller. Gjutjärn är ju inte fel ! ;) Nu regnar det & då gäller det att passa på att kika in hos alla så att man har koll... ;) Ruskigt trött just nu !? Stupar i säng. Nu känns det ju som man vill vara uppe dygnet runt & njuta av årstidens vackra blommor. Suck ! I morgon är det i alla fall fredag. ;)
Må så gott & njuuut !
Kram Anki

VisaLiza sa...

Härligt att ha en veranda att äta frukost på. Finns på min önskelista på framtida projekt när allt annat är klart. kramar Liza

Unknown sa...

Nu var det längesedan jag tittade in hos dig. Det har varit mycket grävande och pysslande utomhus senaste veckan och potatisarna har faktiskt kommit i jorden. Kände att det var något jag saknade men nu känns det bättre när jag njutit av dina bilder och texter.
Som vanligt är en av höjdpunkterna bilderna på din katt. Tänk en så vacker, pålitlig och duktig gårdsvar.Han fick väl räkor som belöning när du kom hem!!
Ha en skön försommarhelg!

Rapport till Vänfors sa...

Tycker dina bilder är ljuvliga oavsett om de är gamla:)
Vilken veranda...suck :)
Kram Annika

Snäckskalsdalen. sa...

Jag hade gärna suttit där och intagit kvällsvarden! Är ingen frukostmänniska. Fågelträck har jag gått en omgång med idag. Geggigt.
Agneta kram

Bellas Lantliv sa...

Kul att du hittade lite inspiration på min blogg.
Apropå cruising, det är cruising i Sandviken i kväll. (lördag)
Visst hade du släkt där?
Vilken mysig glasveranda du har. Det önskar jag att jag hade också. Kramar från mig.

Fågel Blå sa...

Så vackra bilder jag njuter!
Du har det så fiiiiiint!
Önskar dej en fin helg
Kramar Kathrine

These are the days sa...

Älskar den bilden med kopparna!