måndag 4 februari 2013

Att göra eller inte göra.



I arbetsrummet fortsätter städandet och plockandet, det tycks aldrig bli färdig. Kanske jag ska börja kalla det för latrummet! Det är så lätt att bli försjunken i annat när jag kommer in här för att börja, eller fortsätta sortera.


Lådorna är rensade och ganska fulla med diverse sybehör. Alla etiketter jag skrev tidigare är kastade för nya ska skrivas, möbeln innehåller andra pinaler nu.


Gamla redskap får däremot ligga framme, det här är linfästen som jag tycker så mycket om. Ja, ni känner förmodligen till min last...!


Förr hann jag experimentera och pröva olika material men den tiden, eller lusten finns inte längre.


Mycket hamnar i korgar och stoppas undan på andra stället till senare tillfällen. Det finns lite påbörjade arbeten vill jag lova. Får de ligga tillräckligt länge kan de bli intressanta igen och få nytt liv, till och med avslutas!
Jag är en typisk igångsättare men tyvärr inte alltid en fullföljare.

Ha en fortsatt bra vecka!
Cia


23 kommentarer:

Cat sa...

Phuu! Alla har vi nog våra laster, jag tillhör också igångsättarna. Men jag har sansat mig lite, men det är svårt ;o Det ligger liksom i det oroliga blodet!
Just nu jäser och bubblar det i mig, för något jag vill men inte riktigt vågar - vi får se vad som kommer ut av det ;)
Vilken härlig stol! Den ser liksom ut att stå på tå.
Ha de gott. Kram, Cat

Tinas bo sa...

Vilket härligt rum!!
Där står och ligger ju mycket vackert... :)
Stolen och lådskåpet är ju bara sååå vackra!
Jag är oxå en sån som börjar med saker, men ibland tappar lusten och det får ligga...
Men oftast börjar jag med flera saker på en gång..

Ha en fin vecka
Kraaam Tina

Hulda sa...

Så fint på arbeidrommet ditt. Vakkert bilde der bordet og symaskinen speiler seg. Fin lampe og lysekrone også. Flott stol og kurv. Kos deg på arbeidsrommet.

Vita små hjärtan sa...

Vilka helmysiga bilder!!!! Jag njuter av alltihopa!
Kram Agnetha

Vardag och flärd sa...

Jag tycker det ser ut som du har perfekt ordning i ditt rum! Så fint! När jag städar bland mina pinaler och tyger börjar jag snart sy något och sen är städningen glömd. Förmodligen kommer det en dag när jag inte jobbar mer och då ska jag bara göra sånt som jag vill och tycker om.
Ha det fint!
Kram Eva

Ewa`s Galleri sa...

Du har så fint i ditt arbetsrum,gillar verkligen stolen där dina linfästen ligger
Här är en som är likadan många påbörjade ,testade projekt som ligger till sig,en del väldigt länge
Ha en skön kväll

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Så deilig å ha et sånt fint eget rom . Jeg har to rom ooppe i uthuset , ja der skulle jeg ryddet.Koselige bilder og du har så mange fine ting ! Jeg har noen halvferdige prosjekter jeg også , blandt annet en genser som kun mangler en halv arm...uuuhh! Du ... Finn .no er det samme som Blocket dere har. Heter det ikke det tro?!?? God kveld til deg ! Kleeem ;)

~ INA ~ Inas☆House sa...

Jag är nog likadan, gillar att påbörja en massa projekt men har svårt att avsluta dem. :)

Ha det gott!
Kraam

Sara sa...

Så mysigt ditt arbetsrum är! Jag är precis likadan, börjar med en massa och sen tappar man lusten. Det är ju så roligt precis när man börjar och insprationen är på topp, men precis som du säger att om det får ligga tillräckligt länge så kanske :)
Kram Sara

Snäckskalsdalen. sa...

Och här har vi en ingångsättare till, jag avslutar aldrig någonting. Det är bara så. Mitt intresse och mina tankar är redan inne på något annat......det blir lite fullt i pysselskrubben ibland därför och nu har jag i två dagar rensat, det var skönt!
Vilken fint konstverk du visar, vilka talanger! Jag tycker så mycket om sånt!
Agneta kram

Anonym sa...

Oj, vad jag känner igen mig!Jag har mitt syrum i Strandstugan. Tyvärr kallt den här årstiden! Men ibland hämtar jag nån bit tyg och annat och tror att jag ska "göra" nåt, men det blir ofta liggande på Bordet. Du får till så fina och romantiska bilder! Jag blir alldeles lyrisk. Det är så roligt att lära känna den här sidan av dig! Ker i Viken!

Fågel Blå sa...

Villket fint arbetsrum du har härliga inspirerande bilder från dej,
Önskar dej en fin Tisdag
Kramar Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vissa saker tar tid, och vissa saker kanske aldrig blir färdiga. Känner igen det där med och påbörja handarbeten, jag har dock en arbetskamrat som snabbt som sjutton gör klart sånt jag kör fast med!! En riktig pärla.
Ha en bra dag
Stor kram
AnnaMaria

Tidevarf sa...

Fint arbetsrum! Ja för mig känns det oftast lätt och börja saker och ibland så blir det väldigt många projekt samtidigt. *Ler*

Ha det fint.
Stor kram
Anneli

Chokladvillan 1910 sa...

Det ska jag också göra har jag bestämt, ta tag i kaosrummet. Det ser ju jättefint ut & ordning & reda ! ;)
Jag gillar möbeln med alla lådor & praktiskt att kunna sätta skyltar så att man vet vad som är i. Ibland blir man ju galen på att leta efter något man vet att man har ! Nä, nu ska det bli ordning hos mig också !
Må så gott !
Kram Anki

Frøken Anker sa...

Jeg fik mit kontor før jul. Og jeg nyder det hver dag. Det er heller ikke helt færdigt, for det er som en hule. Jeg kan lide din gamle kurv. Den er rigtig smuk. Kurve kan man aldrig få for mange af :-)

Hav en dejlig tirsdag
Birgitte

Anonym sa...

Håller som bäst på att skapa mitt pysselrum trots att jag inte är någon "riktig" pysslare:) Men ett rum jag kan fylla med inspiration, fina saker och vila i. Kort sagt ett TANKSTÄLLE:)
Skorpan

Designe sa...

Ser jättemysigt ut! Du låter som mig...jag är nog oxå igångsättare men gör inte klart...borde få upp hyllor i min keramikverkstad men jag vill ju hellre va kreativ och dreja och kavla och greja..så det blir inte riktigt av men nu måste jag snart så jag har nånstans å ställa mina grejor. Å så tänker jag att jag ska visa lite bilder från verkstan men har endast fotat m mobilen så det är ju inte världens snyggaste bilder men det får väl duga. Har plötsligt blivit så lat gällande å fota med systemkameran, tar sån tid å tömma på bilder, redigera osv. Via mobilen är det ju så smidigt men inte lika snygga bilder förstås..jaja.. :)
Kram

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

God kveld Cia ! Ja de er Border Collier , sånn som du har...kjempeflotte hunder. De skjønner det meste. Sov godt ! Klem

Rapport till Vänfors sa...

Typisk igångsättare men tyvärr inte alltid en fullföljare...Hjälp vad jag känner igen mig:S Jag insåg för några år sedan att jag måste strukturera upp mig på nåt sätt...svårt men absolut nödvändigt. När jag får en ide så skriver jag numera upp den i ett block. Påbörjar inte mer än tre projekt åt gången ( i teorin alltså;) ) och slänger eller ger bort det som faktiskt aldrig kommer att bli klart. Funkar nog inte till 100% men jag försöker verkligen eftersom påbörjade saker tar energi av mig, bekräftar att jag minsann inte kan lyckas.
Ja, jag älskar min symaskin. Köpte den för ett år sedan och tror banne mig jag kan sy i masonit med den:)
Kram Annika

Puumuli sa...

Det där låter bekant! Jag är också en som brukar entusiastiskt börja med allt möjligt men tröttnar snabbt och har många ofärdiga projekt på gång...

Ha en trevlig kommande helg!

Kram
Sari från Puumuli

Kristina sa...

Hej Cia!
Så fina gamla saker tycker jag kan få ligga framme! Så fin stol och byrån med alla lådor är alldeles underbar!
Det var längesen jag var inne hos dig nu, jag tycker aldrig jag har tid! Men nu ska jag läsa ikapp, jag är så nyfiken på vad du har hittat på!
Stor kram från värmland!

Unknown sa...

Hej
Äntligen har jag tid att titta in hos dig! Som vanligt fint och underhållande. Angående projekt är det så med mig att jag aldrig avslutar några, mycket beroende på att det inte finns några påbörjade! Väldigt sällan i alla fall! Roligt konstverk med stenen i mitten!
trevlig helg!