tisdag 22 november 2011

Lite pynt.


Inför advent har det inte blivit så mycket pyntande, jag varvar glöggintag med alvedon och sängläge. Julrosen är inhandlad även om blommorna inte kom med på bilden och kransarna kommer från Indiska. Den gamla stallampan är en kär sak som alltid har funnits med, året om,  glaset är så där ojämnt som jag gillar. 
Varma tankar och tack för alla värmande kommentarer.
/Cia

14 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Vilken vacker lykta jag förstår att det är en favorit...
julros är så vackert!
krya på dig och drick mycket glögg ;)
kram
sandra

Unknown sa...

Ja, nu börjar det smyga sig fram lite pynt..härligt.
Krya på dig!
Camilla

Lantliv i Norregård sa...

Krya på Dig!!

Kram Malin

Här är gudagott att vara ! sa...

Tycker att du ska blanda dej en förkylningsbrygd, bestående av: Vitlök, timjan och ingefära som får dra i varmt vatten i ca 10 min. - Blanda sen i honung och lite citronsaft. - Inte världens godaste ;).. men effektivt ! - När mina barn var sjuka gjorde jag alltid den blandningen, och dom höll för näsan och drack :) !
Nu när dom är vuxna gör dom själva, "Mammas häxbrygd" som dom kallar den !
Krya på dej ♥
Kram Anneli

Unknown sa...

Så fin stall-lampa! Krya på dig stackare...

Elvis pussar tillbaka

Kram Linda

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej,
Tack för dina tankar :) Ja visst är det lustigt hur det svänger så snabbt från vitt vitt vitt till naturfärger. Själv har jag dock aldrig haft den vita stilen. Alltid kört på allmoge och naturfärger men faktum är att NU målar jag över den beige/bruna tapeten i vardagsrummet just i vitt. Låter ju lite konstigt kanske med tanke på vilka som är mina favoritfärger....men det är just för att alla ting som har mina favoritfärger ska framträda bättre som väggarna blir vita. Förut smälte de samman till en beige "gegga" men när jag är klar med målarpenseln kommer mina kära ting i naturfärger stå ut som utropstecken...hi hi.

By the way....bara ÄLSKAR bilden på din rufsiga säng i inlägget på denna sidan... http://gamlaaffaren.blogspot.com/2011/09/min-fina-ostylade-sang.html

Kramar, Carina

Tre Tanter sa...

Vilken vacker bild :) krya på dig önskar 3 tanter

Maggi sa...

Om jag kunde så skulle jag skicka dig en stooor kopp ingefärate, det gör susen när man är förkyld. Smaklökarna kan opponera sig lite grann, men det hjälper! Krya på dig! Och vet du, när förkylningen sedan släpper har man plötsligt massor med energi igen - lagom till advent :) Kram

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Ja, huset var så vackert med alla sina rara fönster och torn. Tycker verkligen du skall göra ett pepparkakshus med det som förebild.

Hoppas du har kryat på dig annars får du dricka mera glögg♥♥
Kram Raina

Kristina sa...

Hoppas du blir frisk snart! Lite glögg piggar alltid upp! Underbar stallampa, förstår att det är en kär ägodel. Din dotter är verkligen duktig! Urläckra bilder på spiraltrappan, och den skulle jag INTE säga nej till! Hoppas ni får träffas snart din dotter och du, förstår din saknad.
Krya på dig!
Kram Kristina

annashusidingtuna sa...

Hej!
Den lyktan är inte svår att förstå att du har som favorit.
Krya på dig.
Kram kram Anna

Fågel Blå sa...

Åhhhhhhhhhhhhhh så fin lykta och kransarna så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina!!!!
Hoppas du känner dej bättre!
Kramar Kathrine

Norrfrids Eija sa...

Hoppas du mår bättre nu!
Rälsen som vi har bakom huset används inte för persontrafik, endast ett par godståg med timmerlass passerar om dagen.
Eija

Viola sa...

Hoppas du är piggare idag, inte roligt att inte känna sig kryer, men det är en underbar bild du visar, ha en bra dag, kram