lördag 18 juni 2016

Gammalt är också vackert!


Min mamma har lämnat jordelivet.
Det har varit en tid med stunder av både hopp och förtvivlan. Många timmars vak vid hennes sjukbädd och många mil i bilen med alla funderingar. 


Jag känner en stor tomhet och saknad efter min lilla mamma, fram tills nu har hon ju alltid funnits där.

Min sommar blir annorlunda och med mycket praktiskt som väntar, och så väntar jag hem min älskade dotter från Australien!
Nu visar naturen och trädgården sina allra finaste sidor, livet är vackert!
Önskar er alla en fin sommar!
Kram /Cia


16 kommentarer:

Cat sa...

Beklagar, det är alltid tungt när någon kär inte orkar längre och lämnar oss. Speciellt när det är ens föräldrar.
Ha de så gott du kan. Kram, Catarina

Solstrimmor sa...

Det är tungt när man mister sin mamma. Så ensam man känner sig! Även om man förstått att den dagen kommer så är man ofta helt oförberedd ändå. Och så mycket det finns att ordna.

Ta hand om dig.
Kramar från Eva-Mari

lisashus sa...

Jag förstår att du har haft en svår tid. Att mista en förälder är alltid tungt, oavsett hur gamla de blir. Även om man vet att den dagen ska komma, blir det ändå alltid helt oväntat. Många jobbiga praktiska saker väntar, kan jag tro, och jag vill önska dej all styrka och ork, som behövs.
Hoppas att du ändå finner en vila i sommar och kan glädjas åt att din dotter kommer hem.
Alla goda tankar och mitt deltagande till dej!
Sköt om dej!
Kramar
Lisa

Snäckskalsdalen. sa...

Ohh, den där dagen som kommer, när man blir av med en förälder, det är ett märkligt avslut och jag förstår att du har haft en tid av hit och dit tankar.....det är ju något man vet om, men man värjer sig i det längsta. Och sen är det mycket märkligt när man tänker att man ska ringa eller prata och det går inte och dom har inte mobiler i himlen, eller var dom nu är.....
Jag känner med dig, stor kram
Agneta

Meta sa...

Ohh det där är tunga saker man ska gå igenom.Även om de är gamla eller sjuka så är det lika svårt ändå. Har saknat dig på bloggen men nu förstår jag. Hoppas verkligen att det blir bra och att ni får ha det fint i sommar dottern och du.Ta hand om er båda två.Ibland är det där praktiska bra att ha, det finns så mycket naturlig bearbetning i det och att få spara på fina minnen.
Ha det gott i sommar trotts allt.
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Åh, jag vet så väl vad du går igenom. Man saknar ju någon så mycket som alltid funnits där och sen plötsligt är borta. Min tröst är att jag tror att min mamma finns här med oss ändå och håller ett vakande öga på oss. Hoppas att du kan känna lite tröst på samma sätt.
Ha det gott fina Cia!
Kramar, Ann

Vardag och flärd sa...

Cia, jag känner vad du går igenom, min mamma dog för drygt ett år sedan och fortfarande blir jag förtvivlad för att hon inte finns och jag gråter ofta. Att det var sjukdom och besvärligt sista halvåret tänker jag inte på, jag minns henne som hon var innan hon blev sjuk. Du har nu mycket praktiskt att ta tag i och det är tvunget men du får ju glädje också när dottern kommer hem.
Ha det så bra du kan, vännen!
Kramar Eva

Margareta sa...

Tänker på dig,
Kram Margareta

Vit Hortensia sa...

Men Cia så tråkigt att det var så det blev med din mamma!!! Tänker på dig och skickar en varm deltagande kram <3.....och ja, det finns mycket vackert i livet trots att det kan kantas av sorg. Så härligt att din dotter kommer hem så ni får rå om varandra ett tag.
Trots allt som är önskar jag dig fina sommardagar!
KRAM
Birgitta

LantlivsAnette sa...

Kraaam fina du

HWIT BLOGG sa...

Det är tungt när ens föräldrar lämnar en, som du säger, de har ju alltid funnits där...
Hoppas du kan göra det bästa av den här sommaren trots allt och skönt att din dotter kommer hem också.
Varm varm kram från Titti

(En väldigt vacker bild också...)

House and Garden by Bia sa...

Åh så tråkigt och ledsamt !!...mina föräldrar är gamla och sjuka och jag bävar för när dom kommer att lämna jordelivet !!...hoppar alltid till när telefonen ringer och jag ser att det är hemifrån, jag tänker alltid...undrar om det har hänt pappa något nu...för han är äldst och har haft två stroke och så har han prostata cancer, mamma har haft/har också cancer men den är under kontroll...och tur är väl det !!.....nej, att få vara frisk när man är gammal, är väl det ultimata !!
Styrkekramar till dej !!
Bia

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Men kjære deg , så grusomt vondt det må være. Uff så leit ! God klem til deg vennen min. <3

Maggi sa...

Oj så ledsamt! Mitt varmaste deltagande till dig!!!
Det är snart 10 år sedan min mamma gick bort, och fortfarande kan jag få den där känslan
att jag skulle vilja ringa henne. Av alla praktiska ting var det svåraste att ta bort hennes telefonnummer från min telefon. En varm, varm kram till dig!
Maggi

Lily sa...

Beklagar sorgen!
Varma kramar Lily

Nina sa...

Jag beklagar sorgen. Det är tungt. Min mamma har alzheimer, och jag vet att dagarna nog är räknade.
En varm kram, fina du!